Produktnummer N/A Kategori

TUSJ XMARK 250ML

Nullstill

Beskrivelse

Cell-Paths utvalg av tusjer er permanent for å markere kirurgiske vevsmarginer i histologiske prøver. Tusjene er tilgjengelige i 9 farger med en standard viskositet over hele serien. Sammenlignet med konkurrentprodukter sikrer dette at det er mindre variasjon i viskositeten fra en farge til en annen, og gjør det enkelt å merke på både små og store prøver. Viskositeten er også optimalisert for å gi brukerne en enkel å bruke fargestoff uten drikking eller kjøring. XMark er hensiktsmessig konstruert for å redusere viskositeten på prøveapplikasjonen og oppnå en jevn dekning av fargestoff.
Høye konsentrasjoner av pigment i fargestoffet resulterer i en meget holdbar markering og enkel anvendelse på diagnostiske prøver.
XMarks belegger vævens overflate med minimal penetrering, mens dens sterke vedheftskvaliteter betyr at markeringsfargen ikke vil forstyrre diagnostiske tolkninger, noe som gjør den ideell for radikale prostatektomi.
De ni fargene er enkle å skille mellom å redusere potensielle feil og sikrer at fargen som vises på flaskeetiketten (makroskopiske farger), stemmer overens med fargen observert under mikroskopet for hver merket margin.
I motsetning til andre farger som er tilgjengelige på markedet, er Cell-Paths utvalg ikke farlig, og negerer behovet for spesielle krav under bruk.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “TUSJ XMARK 250ML”

Spørsmål om dette produktet?

Våre leverandører

Vi sørger for at alle våre kunder skal være trygge på at alle varer de handler gjennom oss, overholder strenge krav til kvalitet, miljø og etikk.

TUSJ XMARK 250ML
kr1,00