Våre leverandører

Vi sørger for at alle våre kunder skal være trygge på at alle varer de handler gjennom oss, overholder strenge krav til kvalitet, miljø og etikk.

Tett samarbeid med viktige leverandører

Vi har igjennom mange år bygget opp et tett og nært samarbeid med viktige leverandører som etterspørres på det norske markedet. Vårt fokus er kun Norge – og hva de norske laboratorier etterspør og har behov for. Er det noe du mener vi mangler vil vi selvsagt vurdere å komplettere vårt sortiment ytterligere. Selv om det ofte er kort leveringstid fra våre leverandører, vil vi alltid ha fokus på å ha et stort nok varelager til å kunne levere viktige forbruksartikler fra eget lager. Også her vil vi lære av hva våre kunder kjøper inn, og tilstrebe så kort leveringstid som mulig.

Ettersom mange av våre leverandører har ett veldig stort vareutvalg, vil du aldri oppleve at vi har alt hverken på lager eller i vår nettkatalog. Det er derfor mange ganger behov for å kunne søke informasjon om produkter hos våre leverandører. Bruk derfor disse linkene til våre viktigste leverandører. Skulle du trenge ytterligere hjelp, eller informasjon om priser og leveringstider er det selvsagt bare å ta kontakt.

Vi sørger for at alle våre kunder skal være trygge på at alle varer de handler gjennom oss, overholder strenge krav til kvalitet, miljø og etikk.

EMS

Electron Microscopy Sciences, den mest omfattende leverandøren av produkter innenfor mikroskopi, histologi og generell laboratorieforskning.

Les mer

CellPath

Spesialister på produksjon og verdensomspennende distribusjon av utstyr, forbruksvarer og tjenester til Patologi-sektoren.

Les mer

Hecht Assistent

I over 100 år har Glaswarenfabrik Karl Hecht produsert høyverdige presisjonsinstrumenter og glassinstrumenter.

Les mer

Vitlab

Produsent av forbruksartikler i plast over hele verden. Laboratorieapparater av høy klasse er utviklet og produsert i deres egne produksjonsanlegg.

Les mer

Kern & Sohn

Kern grunnla sitt firma i 1844 og produserte de mest nøyaktige vektene i sin tid. Hans virksomhet ble starten til den internasjonale sørtyske presisjonsvekten.

Les mer

Lenz Laborglas

Produksjonen av laboratorie- glassinstrumenter er basert på state-of-the-art prosess-teknologi. For Lenz laborglas er kvaliteten et mål.

Les mer

Bio-Optica

Bio-optica jobber for å sikre at bio-teknikere kan fungere bedre, raskere og uten problemer, slik at folk får riktig og rask diagnose, uten mulighet for feil.

Les mer

Menzel/Epredia

Mange års erfaring med glassproduksjon, har gjort Menzel-Gläser til den ledende produsenten av objektglass, dekkglass og annet spesialglass.

Les mer

Medite

MEDITE® står for fortreffelighet innen medisinsk laboratorieutstyr for histologi, cytologi og patologi.

Les mer

Ahlstrom-Munksjö

Ahlstrom-Munksjö er verdensledende innen fiberbaserte materialer, og leverer innovative og bærekraftige løsninger til kundene.

Les mer

Om Chemi-Teknik

Vi er en ledende norsk leverandør av forbruksmateriale og løsninger for forskning, helsevesenet, universitet og kliniske laboratorier, hovedsakelig innen patologi og diagnostikk. Vi tilbyr et bredt spekter av instrumenter, forbruksvarer, kjemikalier, fargestoffer, reagenser og oppbevaringsløsninger.

Varen er lagt i listen.
0 items - kr0,00