Electron Microscopy Sciences

Om EMS

Den mest omfattende kilden til produkter innenfor mikroskopi og generell laboratorieforskning

Electron Microscopy Sciences, den mest omfattende leverandøren av produkter innenfor mikroskopi, histologi og generell laboratorieforskning. I hele 45 år har EMS lagt ned mye ressurser i å skape et virkelig stort sortiment som gjør oss stole av å være deres eneforhandler i Norge.

Mye har skjedd de siste årene. Nye teknologiske produkter som:
– EMS Cryo-Sem Preparation System,
– Graphene – det sterkeste materialet som er målt,
– LatticeAx Cleaving Systems,
– Nightsea Fluorescence Viewing Systems
– EMS Freeze Substitutions Kit

Selv om mye har skjedd hos EMS, forblir en ting det samme – deres høye engasjement for produksjon og distribusjon av kjemikalier, forbruksartikler, utstyr og tilbehør av høy kvalitet for mikroskopi og histologi. Faktisk jobber vi og EMS sitt team hardere enn noensinne for å gi kundene god service, konkurransedyktig priser, teknisk support og ikke minst rask levering.

EMS sine nettsider

Vi vet at mange av våre kunder bruker EMS sitt nettsted for å lære om spennende nye produkter på markedet. Vi tilbyr kun de produktene som oppfyller våre høye krav før vi presenterer dem for deg. Høydepunkter av nye produkter inkluderer: antigen retrieval, tillegg av over 1500 nye tykkelser for Formvar og Carbon Support Film Grids, produkter tilgjengelig utelukkende fra Electron Microscopy Sciences:

– Nightsea; LatticeAx;
– Lynx II Tissue Processor;
– Cryo Workstation;
– FAST;
– EMS-UAR,
– EMS Cryo-Sem Preparation System og mye mer.

På EMS sine nettsider finner du produktene som er organisert i seksjoner for å forenkle søkningen. Det er hele seksjoner som er viet til spesielle felt, for eksempel Histologi eller Materials Sciences, for å hjelpe forskere raskt for å fokusere på produkter og utstyr som passer for deres behov. Vi håper du vil oppdage spennende produkter som vil være til nytte for din forskning. Husk, dette er ikke bare en liste over tilgjengelige produkter, det er også en kilde til kunnskap. Du finner undersøkelser og tekniske data sammen med våre produkter, slik at du kan lære å dra full nytte av produktene du mottar fra oss.

Kjemikalier for elektronmikroskopi, lysmikroskopi og histologi

Det er med stor glede vi fortsetter å tilby deg vårt fremragende utvalg av kjemikalier for elektronmikroskopi, lysmikroskopi og histologi; den bransjeledende linjen av Aurion ImmunoGold Reagents; Den høyeste kvalitet, mest presise snitt og uforlignelige slitestyrke DiATOME Diamond Knives-linjen, vår suveren linje EMS Sputter og Carbon Coaters, verdensberømte Technovit® embedding harpiks, og listen fortsetter. De fleste av disse produktene har blitt forbedret, så det er verdt å ta en titt.

Besøk EMS sin nettside

Vi håper EMS sitt nettsted overgår dine forventninger, og vi ser frem til å hjelpe deg hvis du skulle ha spørsmål.

Se nettside

Våre leverandører

Vi sørger for at alle våre kunder skal være trygge på at alle varer de handler gjennom oss, overholder strenge krav til kvalitet, miljø og etikk.

Se alle leverandører

Varen er lagt i listen.
0 items - kr0,00