Lenz Laborglas

Lenz Laborglas

Produksjon av laboratorieglassinstrumenter

Produksjonen av laboratorieglassinstrumenter er basert på state-of-the-art prosess-teknologi. Halv- og helautomatiske mikroprosessorstyrt glass-bearbeidingsmaskiner, særlig støttet av robotikk, garanterer en kontinuerlig økonomisk produksjon samt konstant nøyaktighet og kvalitet.

Men til tross for denne avanserte teknologi: For å sikre høyeste krav til funksjon og presisjon, kan Lenz® laboratorium glass instrumenter motta den siste finishen for hånd.

Fra utviklingen til produksjonen av Lenz laboratorieglassinstrumenter er kvaliteten et mål. Hvert produksjonstrinn testes ved hjelp av en omfattende kvalitet styringssystem, basert på DIN ISO 9001 / EN 29001. Dette garanterer høy kvalitet fra utvikling til levering.

Ved siden av vanlige produktsortiment produserer Lenz sine dyktige glassblåsere individuelle løsninger på skreddersydd basis: høy presisjon applikasjon og smelteprosesser, spesialproduksjoner, store volum glassapparater samt reaksjonssystemer for ulike applikasjoner.

Med mer enn 10.000 produkter er det et fremragende utvalg av glassinstrumenter hos Lenz.

Lenz Laborglas

Vi håper Lenz Laborglas sitt nettsted overgår dine forventninger, og vi ser frem til å hjelpe deg hvis du skulle ha spørsmål.

Se nettside

Våre leverandører

Vi sørger for at alle våre kunder skal være trygge på at alle varer de handler gjennom oss, overholder strenge krav til kvalitet, miljø og etikk.

Se alle leverandører

Varen er lagt i listen.
0 items - kr0,00