Om oss

En ledende norsk leverandør av forbruksmateriale og løsninger for forskning, helsevesenet, universitet og kliniske laboratorier.

Om Chemi-Teknik

Vi er en ledende norsk leverandør av forbruksmateriale og løsninger for forskning, helsevesenet, universitet og kliniske laboratorier, hovedsakelig innen patologi og diagnostikk. Vi tilbyr et bredt spekter av instrumenter, forbruksvarer, kjemikalier, fargestoffer, reagenser og oppbevaringsløsninger.

Miljøvennlig kjemikalier til helse og forskning

Våre kjemikalieprodusenter legger mye arbeid i at fremstillingen er så miljøvennlig som mulig. Produktene våre brukes daglig av laboranter, forskere og sykehuspersonale det er derfor viktig for oss at produktene våre gir en best mulig arbeidsmiljø.

Se våre produkter

Gode samarbeid med viktige leverandører

Vi har siden selskapets etablering i 1954 bygget opp et tett og nært samarbeid med viktige leverandører som etterspørres på det norske markedet.

Les om våre leverandører

Vi sørger for at varene blir levert komplett og i tide

Vi har vårt lager i Oslo, noe som gjør at vi kan levere hurtig til hele Norge. Med egen bil leverer vi selv varer til store deler av Østlandet. Vi gjør alt vi kan for å ha de alle fleste varer på lager, noe som gjør at vi nesten alltid kan levere.

Ta kontakt med oss

Våre leverandører

Vi sørger for at alle våre kunder skal være trygge på at alle varer de handler gjennom oss, overholder strenge krav til kvalitet, miljø og etikk.

Varen er lagt i listen.
0 items - kr0,00