Historien

En ledende norsk leverandør av forbruksmateriale og løsninger for forskning, helsevesenet, universitet og kliniske laboratorier.

Det hele startet i 1954

Chemi teknik ble etablert i 1954 av kjemiker E. Sv. Erichsen. Selskapet hadde sitt kontor, lager og butikk i Kristian Augusts gt. 6 i Oslo sentrum. Selskapet ble 31. desember 1972 omgjort til aksjeselskap.

Etter 27 års drift valgte Erichsen å selge virksomheten videre til Finnmarkingen Arnulf Olsen i 1981. Han bygget virksomheten inn i dataalder og flyttet tidlig på 90-tallet bedriften ut av sentrum til Tvetenveien 30 på Bryn.

Marianne Bull Øwre overtok som daglige leder og etter hvert ene eier ved årtusenskiftet. Under hennes ledelse ble virksomheten fokusert og videreutviklet. Terje Fjelldal er selskapets fjerde «generasjon», og han overtok i 2018. Hans ønske er å bevare, men samtidig utvikle selskapet videre inn i den nye tidsalder hvor digitalisering bli mye viktigere.

Foto: Leif Ørnelund/Oslo Museum

Miljøvennlig kjemikalier til helse og forskning

Våre kjemikalieprodusenter legger mye arbeid i at fremstillingen er så miljøvennlig som mulig. Produktene våre brukes daglig av laboranter, forskere og sykehuspersonale det er derfor viktig for oss at produktene våre gir en best mulig arbeidsmiljø.

Se våre produkter

Gode samarbeid med viktige leverandører

Vi har siden selskapets etablering i 1954 bygget opp et tett og nært samarbeid med viktige leverandører som etterspørres på det norske markedet.

Les om våre leverandører

Vi sørger for at varene blir levert komplett og i tide

Vi har vårt lager i Oslo, noe som gjør at vi kan levere hurtig til hele Norge. Med egen bil leverer vi selv varer til store deler av Østlandet. Vi gjør alt vi kan for å ha de alle fleste varer på lager, noe som gjør at vi nesten alltid kan leverer.

Ta kontakt med oss

Våre leverandører

Vi sørger for at alle våre kunder skal være trygge på at alle varer de handler gjennom oss, overholder strenge krav til kvalitet, miljø og etikk.

Varen er lagt i listen.
0 items - kr0,00