Produktnummer 30188 Kategori

EOSIN VL GUL 100 G

Beskrivelse

Eosin Y (C.I. 45380) er et CERTISTAIN-tørrfargestoff for mikroskopi som ofte blir brukt for å visualisere proteiner, bindevev, fibre og keratin i prøvemateriale av menneskelig opprinnelse. Avhengig av brukerkrav og personlige preferanser, kan det brukes til fremstilling av de ofte brukte vandige eller alkoholholdige Eosin Y-fargeløsningene. Denne fargeløsningen vil for det meste brukes til rutinemessig farging i hematoksylin-eosinfarging (H&E). H&E-fargeprosessen er den mest brukte fargemetoden for histologisk materiale. På grunn av hematoksylinoppløsningen vil kjernene virke blå til mørkfiolette i fargen, og Eosin Y-løsningen vil farge cytoplasma og intercellulære stoffer rødoransje.
Ettersom Eosin Y-fargestoffet tilhører porteføljen av Certistain-fargestoffer, blir det kjemisk analysert i henhold til strenge spesifikasjoner før utgivelse (CE-merket og IVD-produkt), og det er garantert en høy fargekvalitet, med pålitelige fargeresultater.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “EOSIN VL GUL 100 G”

Spørsmål om dette produktet?

Våre leverandører

Vi sørger for at alle våre kunder skal være trygge på at alle varer de handler gjennom oss, overholder strenge krav til kvalitet, miljø og etikk.

EOSIN VL GUL 100 G
kr1,00