Kategori

SIKKERHETSKABINETT KLASSE II BIOLOGISK

Beskrivelse

Guardian klasse II biologisk sikkerhetskabinett kan tilby de beste egenskapene innenfor klasse II kabinett. De er standardutstyrt med motorisert ramme, høy-intensitet LED lys, lavt energiforbruk, lavt støynivå og VisionaireTM berøringsskjerm. Flere alternativer er tilgjengelig, inkludert dobbel avtrekk HEPA filter, stativ/bord, gass forsyning, UPS, formaldehyd sterilisering og nøytralisering og mer.

Kabinettet er designet og testet i henhold til Klasse II Europeisk standard BSEN 12469:2000 og er tilgjengelig i bredder 800mm, 1200mm eller 1800mm med ett HEPA filter. Alle størrelser er tilgjengelig med to HEPA filter ( i henhold til BS5276:1992). Kabinettene er utstyrt med en skyveramme som kan lukkes helt og luftstrømningene inne i kabinettet vises til en hver tid på displayet.

Standard egenskaper

– VisionaireTM berøringsskjerm viser operative parametere til kabinettet
– Lav energiforbruk og lavt støyende vifter sørger for at luften holder seg laminær, og turbulensfri luftgjennomstrømning i kabinettet
– Justerbar intensitet på LED lys og høyt vinklet front vindu for optimal innsyn og tilsyn for bruker, både sittende og stående.
– UV-lys kan benyttes for å sterilisere hele kammeret, og en elektronisk  skyveramme med herdet glass som lukkes helt når kabinettet ikke er i bruk eller krever sterilisering.
– Flere av de seksjonsdelte delene av rustfritt stål kan tas ut enkelt og raskt for rengjøring eller autoklavering.
– Luftinntak går langs hele bredden av kabinettet som sørger for god luftstrøm selv når det benyttes av bruker.
– Elektronisk dørlukker, beskyttet av en infrarød stråle langs basen og rammeåpningen. Hvis noe skulle treffe denne strålen, f.eks hender eller prøver, vil ikke døren lukkes. Dette forhindrer eventuelle skader eller tap av prøver.
– Kabinettet kan programmeres til å starte eller avslutte på en programmert tid. Det kan også programmeres med en timer for lys.
– I henhold til Europeisk standard kan kabinettet kun kontrolleres ved en pin-kode som sørger for at kun autorisert personell kan benytte kabinettet. I tillegg til en pin-kode for bruk, er det også en egen pin-kode for innstillinger på kabinettet.
– All service- og justering-prosedyrer utføres på framsiden eller på toppen av kabinettet. Kabinettet trenger derfor ikke å flyttes på når filter må byttes.
– Utstyrt med to standard stikkontakter plassert på baksiden av kabinettet.

MSC 800 MSC1200 MSC1800
Utvendige dimensjoner (B x D x H) 800mm x 750mm x 1321mm * 1200mm x 750mm x 1321mm * 1800mm x 750mm x 1321mm *
Innvendige dimesjoner (B x D x H) 707mm x 500mm x 690mm 1107mm x 500mm x 690mm 1707mm x 500mm x 690mm
Luftrenhet >ISO Class 4 (Class 10)
Primær filter H14 HEPA Filter – 99.97% effektivitet at 0.3um
Sekondær filter H14 HEPA Filter – 99.97% effektivitet at 0.3um (Alternativ)
Konstruksjon Epoxy-belagt Zintec Mild Stål med herdet glass og avtagbar arbeidsflate i rustfritt stål 316.
Strøm 150 watt 250 watt 320 watt

* legg på 66mm i høyde for outlet filter hvis montert.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SIKKERHETSKABINETT KLASSE II BIOLOGISK”

Spørsmål om dette produktet?

Våre leverandører

Vi sørger for at alle våre kunder skal være trygge på at alle varer de handler gjennom oss, overholder strenge krav til kvalitet, miljø og etikk.