Solveco

Solveco

Solveco

Kvalitet, kundeservice og raske leveranser er stikkord for Solveco.

Solveco AB er et privateid selskap som ble etablert i 1994. De produserer og selger kjemikalier og forbruksvarer til blant annet farmasøytisk og næringsmiddelindustri, produksjonsindustri, universiteter, høyskoler, medisinske laboratorier og sykehus.

Solveco ABs produktspekter inkluderer et stort antall ulike etanolblandinger med tilhørende denatureringer i henhold til forskriftene. Andre kjemikalier som selges inkluderer aceton, metanol, acetonitril, isopropanol, formaldehyd, etylacetat, xylen, eddiksyre, saltsyre, salpetersyre, heksan, heptan, oksalsyre, monopropylenglykol, monoetylenglykol, sølvnitrat, etc. Produkter som brukes i ulike typer laboratorievirksomhet og i industri.

De vanligste pakkene er: 1L, 5L, 25L, 200L samt IBC-beholdere på 1000L.

Solveco produserer også formaldehyd i forskjellige pakningsstørrelser og konsentrasjoner fra 4 %, 7 %, 10 % opptil 35 %, med eller uten fosfatbuffer.

Kvalitet, kundeservice og raske leveranser er stikkord for Solveco. De er sertifisert i henhold til ISO 13485:2016, medisinsk teknologiproduksjon og har en utviklet miljøpolicy.

Solveco tilpasser og utvikler spesialprodukter etter kundens ønsker, hovedsakelig innen helsevesenet, men også for industrien.

Varen er lagt i listen.
0 items - kr0,00